صفحه اخبار

گزارش جشن چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

undefined

به گزارش اعضاء انجمن علمی دانشجویان رشته کتابداری مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد14تهران، جمع زیادی از

اساتید ارجمند و دانشجویان عزیز حضور داشتند، پس از قرائت آیاتی چند از قرآن کریم، سرود جمهوری اسلامی ایران نواخته شد.

سپس با اجرای خوب و پر انرژی جناب آقای علی پذیرا  مجری جوان و توانمند اعزامی نهاد مقام معظم رهبری آغاز گردید.

ایشان ضمن عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن دهه فجر و چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و خوش آمدگویی

خدمت میهمانان از سرپرست مرکز جناب آقای دکتر سعید غفاری دعوت نمود تا دقایقی را به عنوان میزبان مراسم صحبت نمایند.

آقای دکتر غفاری ضمن عرض خیر مقدم خدمت مدعوین محترم وتبریک دهه فجر،از آقای داود طاهری نیک به عنوان مسئول اجرایی

و ناظر برنامه و اساتید محترم ،دانشجویان عزیز و همکاران مرکز که تلاش نمودند تا این مراسم را برگزار نمایند تشکر و قدردانی نمود.

سپس یکی از دانشجویان مرکز با استندآپ خوب و شاد خود، متنی را در قالب طنز با مدیران،اساتید و پرسنل آموزش ارایه کرد.تا اینکه

مجری برنامه حجت الاسلام و المسلمین آقای شیخ علی آقابابا(سخنران صدا و سیما) را برای سخنرانی دعوت نمود.ایشان پس از سخنرانی

خوب و دلنشینشان سوالاتی را مطرح فرمودند و سپس به دانشجویانی که پاسخ صحیح دادند به رسم یادبود جوایزی را اهدا نمودند.

اجرای بسیار خوب گروه تواشیح و پذیرایی از مدعوین از دیگر برنامه های این مراسم دانشجویی بود که به خوبی برگزار شد.

#گزارش_تصویری_جشن_پیروزی_انقلاب

#چهل_و_یکمین_سالگرد